Budgetcoach Corine Langeveld

Budgetcoach Corine

Mijn naam is Corine Langeveld en ik ben een gecertificeerde budgetcoach en budgetbeheerder.
Ik help al jarenlang mensen die beter willen leren omgaan met hun geld en hun financiële situatie graag willen verbeteren.

Ik vind het fantastisch als mensen weer met een frisse, optimistische blik naar de toekomst kijken. Prachtig indien zij door middel van mijn hulp en een stukje samenwerking hun financiën weer op orde hebben.

Inmiddels hebben veel mensen (door coaching of financieel beheer) een gezonde financiële situatie bereikt, houden meer geld over en hebben overzicht. Dat gun ik jou natuurlijk ook!

In 2018 een Award ontvangen!

Eind maart 2018 heb ik een Award mogen ontvangen. Dit heb ik te danken aan mijn klanten die prachtige recensies hebben geschreven over de trajecten die ze bij mij hebben doorlopen. In de afgelopen jaren heb ik constant het gemiddelde cijfer van een 8.9 mogen krijgen en daar ben ik super trots op. Bij deze wil ik dan ook iedereen hartelijk bedanken!

 

 

 

 

 

 

 

 

Gecertificeerd

Uiteraard heb ik de benodigde HBO diploma’s behaald en blijf ik up to date doordat ik elk jaar diverse cursussen en/of dagopleidingen volg.

Ik ben getraind door Eef van Opdorp (o.a. bekend van Uitstel van Executie) bij de landelijke organisatie Mijnbudgetcoach.nl. Daarnaast ben ik bedenker van de kreet GUN JEZELF EEN BUDGETCOACH® en één van de initiatiefnemers van Budgetcoaches Zuid-Holland, een groep enthousiaste gecertificeerde budgetcoaches uit Zuid-Holland die budget coachen met passie én gezond verstand!