Budgetcoach Corine Langeveld

Budgetcoach Corine

Mijn naam is Corine Langeveld en ik ben een gecertificeerde budgetcoach en budgetbeheerder. 
Ik help al jarenlang mensen die beter willen leren omgaan met hun geld en hun financiële situatie graag willen verbeteren.

Ik vind het fantastisch als mensen weer met een frisse, optimistische blik naar de toekomst kijken. Prachtig indien zij door middel van mijn hulp en een stukje samenwerking hun financiën weer op orde hebben.

Inmiddels hebben veel mensen via mijn coach programma een gezonde financiële situatie bereikt, houden meer geld over en hebben overzicht. Dat gun ik jou natuurlijk ook!

 

 

Kiwa register

Ik ben ingeschreven in het Kiwa register  (certificaat nummers 0213.SHV.002 en 0413.SHV.009).
Dit betekent dat ik de benodigde HBO diploma’s heb behaald en dat ik up to date blijf doordat ik elk jaar de verplichte 12 PE punten moet behalen. Daarnaast ben ik in het bezit van het diploma Wft Basis.

Ik ben franchisenemer bij de landelijke organisatie Mijnbudgetcoach.nl (getraind door Eef van Opdorp) Bedenker van de kreet GUN JEZELF EEN BUDGETCOACH® en één van de initiatiefnemers van Budgetcoaches Zuid-Holland, een groep enthousiaste gecertificeerde budgetcoaches uit Zuid-Holland die budgetcoachen met passie én gezond verstand!