Betrokken en fijne hulp

Op het moment dat ik ik Budgetcoachwest heb ingeschakeld was dit heel fijn om mijn financiën op orde te krijgen. Later merkte ik dat het voor mij niet meer passend was. Echter, waren Bryan en Corine heel erg begripvol en was het fijn mijn situatie te kunnen bespreken. Het is vrij prijzig, wat het zeker waard was op het moment dat ik er iets aan had. Het lastige is dat je vast zit aan een contract van een jaar waardoor het een prijzig plaatje is op het moment dat het niet meer passend is en je het niet eerder kan afsluiten.

Anoniem – September 2021

Corine heeft snel en effectief gehandeld

Wij zijn 7 geleden in beheer bij mevrouw Langeveld gekomen. Als een jong stel zijn ik en mijn partner in financiële moeilijkheden beland, daarbij heeft Corine ons ontzettend veel mee geholpen. Zij heeft snel en effectief gehandeld en al snel kon zij regelingen treffen met de schuldeisers, en vanaf dat moment heeft zij alles zeer goed geregeld tot de dag van vandaag. In de tussen tijd heeft ze veel schulden afgelost, ondanks dat wij een tweeling hebben gekregen, is het haar gelukt om ook geld voor ons te sparen. Zij is altijd te bereiken, ook bij onverwachte situaties. Wij zijn De Heere Jezus Christus dankbaar dat wij haar in ons leven hebben, zij heeft voor veel stabiliteit op financieel gebied gezorgd. En als laatst wil ik eraan toevoegen dat zij ook op persoonlijke gebied goed advies geeft en veel empathie toont. Wij zijn zeer tevreden over deze service!

Yordani en Lisandry Cruz – Augustus 2021

Iets wat ik al veel langer geleden had moeten doen

Ik was al jaren bezig met budgetten etc, maar ik ging er steeds overheen. Dankzij Budgetcoach West sta ik nu eindelijk positief en heb ik ook al een stuk gespaard. Ze hebben een helder budgetplan voor mij opgesteld en houden mij in het gareel voor enige impulsieve aankopen. Ze reageren en handelen snel.

Ives – juli 2021

Aantal jaren samengewerkt met Budgetcoach West

Ik heb een aantal jaar samen gewerkt met Budget coach West. Nu een paar jaar later heeft ze er voor gezorgd dat ik verstandig met mijn geld om kan gaan en hoe ik een mooi bedrag kan sparen. De samen werking van de afgelopen jaar was echt top! Stond altijd voor me klaar wanneer nodig en weet op financieel gebied je goed te begeleiden waar nodig. Al met al kijk ik dus terug op een zeer leerzame en fijne samenwerken met erg goed eind resultaat!

Nick van Staalduinen – juni 2021

Ik heb een schulden traject afgelegd van 3 jaar

Ik heb een schulden traject afgelegd van 3 jaar, na dat ik daar uit was heb ik Budgetcoach West nog een paar jaar aangehouden omdat ik me daar goed bij voelde en heb alles nu weer goed voor elkaar. Ben in deze tijd heel goed geholpen, bijgestaan en geadviseerd. Echt super bedankt!

Erik – April 2021