Het was nodig

We hebben het best wel lang uitgesteld maar het was eigenlijk al eerder nodig. Nu toch maar de stap gewaagd en het voelt goed. Toen Corinne langs kwam voelde het eigenlijk al snel goed en vertrouwd. We hebben haar verteld hoe de situatie nu was en dat we niet wisten waar het nu elke keer fout ging. Ze heeft ons goed geholpen, nooit een oordeel gehad over het verleden en nu kunnen we het zelf gaan doen. We houden het overzicht nu twee maanden netjes bij en het gaat goed, we hebben inmiddels al wat spaargeld, dus we zijn echt blij dat we haar ingeschakeld hebben!

Roy en Linda – Leiderdorp – december 2017

 

Methode werkt

Hallo, de (online) methode werkt. In het begin moest ik ff wennen maar dat ging snel. Heel raar maar ik heb het gevoel dat ik meer geld heb terwijl dat natuurlijk niet zo is. Het gaat veel beter dan eerst. 

Erik B – Amersfoort – december 2017

Betrouwbaar, meedenkend en zeer duidelijk

Als je eenmaal deze stap hebt genomen merk je al snel dat er een last van je schouders valt. Corine geeft je vertrouwen en aanmoediging, denkt mee en is zeer duidelijk. Een zeer goede ervaring, onder goede begeleiding waar je geen spijt van zult krijgen!

Rob - november 2017

Professionele begeleiding van een fijn persoon!

Na een aantal jaren mijzelf als een soort van struisvogel door het leven gewaand te hebben door de opgelopen schulden (van alle kanten) en de verslechterde relatie met mijn familie dat hiervan het vervolg was ben ik gaan zoeken naar een oplossing. Deze heb ik gevonden bij Corine. Natuurlijk een lastige stap om je financiële situatie over te dragen aan iemand die onbekend is maar, de professionele houding en duidelijke kennis van zaken heeft mij snel doen besluiten om met Corine in zee te gaan. Zij heeft deuren geopend die ik niet had kunnen openen en heeft mijn financiële situatie allereerst in rustiger vaarwater gekregen.

Afspraken maken, nakomen en discipline bijbrengen op financieel vlak is wat mij vanaf het begin duidelijk gemaakt is. Hieer heb ik bijzonder veel aan gehad. Uiteindelijk sterk genoeg geworden om mijn eigen pad weer te vervolgen en de daarbij opgedane kennis zijn voor mij, letterlijk, goud waard voor de toekomst!

Gerben - oktober 2017

Erg tevreden over Corine

Mijn man en ik zijn erg tevreden met Corine. Ze doet echt de best voor je dat je er goed uitkomt met het geld waar je het mee moet doen. Wij zitten in budgetbeheer en de rekeningen worden altijd op tijd betaald. Ze heeft ons goed geholpen en doet dat nog steeds erg goed. Wij kunnen nu onze rust pakken en ons hoofd leeg maken. Ze is eerlijk en daar draait het toch om en luistert ook wat we zelf willen. Het gaat toppie

Gijs en Linda – Den Haag – september 2017