Ik heb een schulden traject afgelegd van 3 jaar

Ik heb een schulden traject afgelegd van 3 jaar, na dat ik daar uit was heb ik Budgetcoach West nog een paar jaar aangehouden omdat ik me daar goed bij voelde en heb alles nu weer goed voor elkaar. Ben in deze tijd heel goed geholpen, bijgestaan en geadviseerd. Echt super bedankt!

Erik – April 2021

Zeer betrokken, gedreven, meelevend, professioneel en betrouwbaar!

Het was de hoogste tijd. Druk van de ketel en consistentie in de financiën. Op tijd beginnen met sparen en een gedegen financiële opvoeding was er voor mij niet bij in de tienerjaren. In de loop der jaren daaropvolgend heb ik niet voldoende spaargeld opgebouwd. Dat is zonde zou je zeggen? Dat is naar mijn mening een feit. Echter heb ik genoten, leuke dingen gedaan en daarnaast goed geïnvesteerd in opleidingen en studies.

Ik stelde mij altijd een gezond, fijn en rijk leven voor en een zeer sterke financiële positie. Met mijn ADHD zitten er risico’s aan verbonden bij impulsief uitgeven. Stel je snapt het principe van geld en hebt voldoende capaciteit om het te kunnen beheren van je eigen geld? Het kan dan nog steeds mis gaan bij ADHD’ers door impulsief gedrag en brengt risico’s met zich mee welke resulteren in een ongezonde financiële toekomst met alle gevolgen van dien. Dit wilde ik absoluut niet. Ik zocht naar een oplossing welke ik heb kunnen vinden bij Corine en Bryan.

Angst en stress over het (gedeeltelijk) uit handen geven? Dat was bij de start niet meer nodig, want middels deze geweldige dienstverlening krijgt je gedrag een andere wending en helpt het met de juiste structuur en het bewust omgaan met je beschikbare vermogen. Dit alles met met professionele hulp. Een dreamteam om je heen als het minder goed gaat, maar ook als het heel goed gaat.

Dit proces wordt bij Budgetcoach-West uitstekend begeleid. Een van de meest waardevolle investeringen welke ik in de afgelopen jaren heb gedaan.

Kortom, bij Corine en Bryan ben je aan het juiste adres. Zeer waardevol en kundige financiële professionals welke je bij grote schulden, tekortkoming aan kennis vaardigheden, grote inkomens in elk geval kunnen helpen. Fantastische bijdragen voor vermogende en minder vermogende klanten

Een maximaal en optimaal benutte toekomst slaagt alleen met een gezonde financiële situatie. Juist bij tekortkomingen moet je aan de bel trekken.

Levensles voor jong en oud.

Dank !

CB – April 2021

Persoonlijk, betrokken, empatisch en realistisch

Ik voelde mij meteen welkom bij Bryan en Corine. Ik had het idee dat ik met grote problemen kwam, maar er werd geluisterd zonder oordeel. In mijn leven race ik over een slingerend pad. Ik vloog regelmatig uit de bocht. Bryan en Corine hebben dit slingerend pad nooit geprobeerd recht te maken, maar wat ze doen is vangrails plaatsen. Dit geeft zoveel rust.

LP – april 2021

Corine heeft mij inzicht gegeven

Corine heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn financiën. Ondanks dat ik schulden had zorgde zij ervoor dat ik toch kon leven. Ze heeft me ten allen tijde goed geholpen en ervoor gezorgd dat ik nu schuldenvrij en met een frisse blik mijn toekomst tegemoet ga.

P. Pieper – maart 2021

Heb rust gekregen & zie mijn financiele toekomst eindelijk positief in

Ik had eind vorig jaar al heel prettig mail en telefonisch contact met Corine toen ik besloot mijn financiën op orde te willen krijgen. Heb eerst nog geprobeerd het zelfstandig te doen, maar mezelf voorgenomen als dat niet zou lukken ik alsnog Corine wilde inschakelen.

Toen ik ontdekte dat er een kindje op komst is en ik nog steeds niet 100% controle over mijn budget had hakte ik gemakkelijk de knoop door en nam weer contact met Corine op. Wat ik zo prettig vind aan Corine is de rust die ik bij haar ervaar aan de telefoon & in het echt en dat ze vooral in oplossingen denkt. Het is best iets waar je je voor kan schamen en om open met iemand over geldzaken te praten/toe te geven dat je daarin faalt is enorm lastig, des te fijner dat zij helemaal niet oordeelt of heel streng is betreft waarom het altijd fout ging. We kijken samen naar de toekomst en wat kan helpen. Dat is heel erg fijn om te horen dat je geen dommerik bent als jezelf geen ster bent in budgetteren, dat het een juiste stap is is om hierin te willen verbeteren.

Vanaf het begin heb ik dit zo gevoeld en daarom voor budget coaching van Corine gekozen. Vorige week mijn afspraak gehad waarin we alles zijn doorgelopen. Ik ga de toekomst nu met vertrouwen tegemoet en ben veel minder angstig om naar het schema van mijn financiën te kijken.

Nathalie – Februari 2021