Budgetcoach West is het beste was ons is overkomen

Wij zijn Thea en kees geluk en hebben veel problemen met een dochter gehad. Makkelijk ja zeggen (overal lid van worden) teveel geld uitgeven met uitgaan en O joh ik betaal wel terwijl ze geen baan had en een bijstands uitkering heeft. Kopen bij internet postorderbedrijven en ga zo maar door. Geen huur kunnen betalen en wij sprongen steeds maar bij. Dit ging op een moment gewoon niet meer. We hebben namelijk meer kinderen en alles draaide om haar. We zijn instanties afgegaan maar nergens konden ze iets voor ons doen of het duurde 6 maanden op een wachtlijst. Toen zijn we prive gaan zoeken en kwamen we bij Corine Langeveld uit. Een prima hart tegen onze dochter maar eerlijk gezegd, in het begin wilde onze dochter er niks van weten maar nu is ze om en begrijpt dat het anders moet. Met dank aan Corine want ze is wat voorgelogen door haar, maar ze bleef haar op de huid zitten en dat heeft in het gezin heel wat rust gebracht vooral bij mijn vrouw. Budgetcoach West is in onze ogen het beste wat ons in dit geval is overkomen. Het kost wel geld maar minder dan elke maand voor verrassingen komen te staan.

Gr kees en Thea – maart 2019

Absoluut een aanrader!

De combinatie van professionaliteit en persoonlijke aandacht maken de begeleiding van Corine onderscheidend. Secuur, praktisch, inlevend zijn tekenend voor haar werk. De inzichten die het ons heeft gegeven zijn naast de aangereikte tools om verandering te realiseren heel opbouwend. Absoluut een aanrader!

E. van der Laan – februari 2019

Ze is zeer integer, positief en heel duidelijk

Al vijf jaar heb ik mijn financiële administratie ondergebracht bij Corine Langeveld en ik ben heel blij met alle feedback die ik krijg. Ze is zeer integer, positief en heel duidelijk. Bovendien een duidelijke communicatie en altijd te bereiken. Alleen maar hele positieve ervaringen.

Carola – januari 2019

Zeer goede budgetcoach denkt graag met je mee

Zeer goede budgetcoach denkt graag met je mee. En vooruit, wat de meeste die er 1 nodig hebben, zeg maar niet in hun skill pakketje hebben. Ze neemt je in 1 klap alle hoofdpijn uit handen heerlijk!
Ik heb er erg aan moeten wennen omdat ik alles zou kopen wat mn hartje begeert maar zo red je de eind van de maand niet. Hier ben ik héél erg mee geholpen door mijn haggie te moeten redden met een beetje geld. Waar ik eerlijk gezegd niet altijd genoegen mee nam maar voor elk probleem is er een oplossing!! Na het traject heb Ik nog de leuk spaar centje ook! ?

Melvin – november 2018

Ware professional!

Corine (BudgetCoach) is een ware professional! Houdt mensen scherp, is punctueel en erg fijn om mee te werken. Haar assertieve houding motiveert en inspireert. Iemand waar men op kan bouwen!

september 2018 – Tijmen van Binsbergen