Iets wat ik al veel langer geleden had moeten doen

Ik was al jaren bezig met budgetten etc, maar ik ging er steeds overheen. Dankzij Budgetcoach West sta ik nu eindelijk positief en heb ik ook al een stuk gespaard. Ze hebben een helder budgetplan voor mij opgesteld en houden mij in het gareel voor enige impulsieve aankopen. Ze reageren en handelen snel.

Ives – juli 2021

Aantal jaren samengewerkt met Budgetcoach West

Ik heb een aantal jaar samen gewerkt met Budget coach West. Nu een paar jaar later heeft ze er voor gezorgd dat ik verstandig met mijn geld om kan gaan en hoe ik een mooi bedrag kan sparen. De samen werking van de afgelopen jaar was echt top! Stond altijd voor me klaar wanneer nodig en weet op financieel gebied je goed te begeleiden waar nodig. Al met al kijk ik dus terug op een zeer leerzame en fijne samenwerken met erg goed eind resultaat!

Nick van Staalduinen – juni 2021

Ik heb een schulden traject afgelegd van 3 jaar

Ik heb een schulden traject afgelegd van 3 jaar, na dat ik daar uit was heb ik Budgetcoach West nog een paar jaar aangehouden omdat ik me daar goed bij voelde en heb alles nu weer goed voor elkaar. Ben in deze tijd heel goed geholpen, bijgestaan en geadviseerd. Echt super bedankt!

Erik – April 2021

Zeer betrokken, gedreven, meelevend, professioneel en betrouwbaar!

Het was de hoogste tijd. Druk van de ketel en consistentie in de financiën. Op tijd beginnen met sparen en een gedegen financiële opvoeding was er voor mij niet bij in de tienerjaren. In de loop der jaren daaropvolgend heb ik niet voldoende spaargeld opgebouwd. Dat is zonde zou je zeggen? Dat is naar mijn mening een feit. Echter heb ik genoten, leuke dingen gedaan en daarnaast goed geïnvesteerd in opleidingen en studies.

Ik stelde mij altijd een gezond, fijn en rijk leven voor en een zeer sterke financiële positie. Met mijn ADHD zitten er risico’s aan verbonden bij impulsief uitgeven. Stel je snapt het principe van geld en hebt voldoende capaciteit om het te kunnen beheren van je eigen geld? Het kan dan nog steeds mis gaan bij ADHD’ers door impulsief gedrag en brengt risico’s met zich mee welke resulteren in een ongezonde financiële toekomst met alle gevolgen van dien. Dit wilde ik absoluut niet. Ik zocht naar een oplossing welke ik heb kunnen vinden bij Corine en Bryan.

Angst en stress over het (gedeeltelijk) uit handen geven? Dat was bij de start niet meer nodig, want middels deze geweldige dienstverlening krijgt je gedrag een andere wending en helpt het met de juiste structuur en het bewust omgaan met je beschikbare vermogen. Dit alles met met professionele hulp. Een dreamteam om je heen als het minder goed gaat, maar ook als het heel goed gaat.

Dit proces wordt bij Budgetcoach-West uitstekend begeleid. Een van de meest waardevolle investeringen welke ik in de afgelopen jaren heb gedaan.

Kortom, bij Corine en Bryan ben je aan het juiste adres. Zeer waardevol en kundige financiële professionals welke je bij grote schulden, tekortkoming aan kennis vaardigheden, grote inkomens in elk geval kunnen helpen. Fantastische bijdragen voor vermogende en minder vermogende klanten

Een maximaal en optimaal benutte toekomst slaagt alleen met een gezonde financiële situatie. Juist bij tekortkomingen moet je aan de bel trekken.

Levensles voor jong en oud.

Dank !

CB – April 2021

Persoonlijk, betrokken, empatisch en realistisch

Ik voelde mij meteen welkom bij Bryan en Corine. Ik had het idee dat ik met grote problemen kwam, maar er werd geluisterd zonder oordeel. In mijn leven race ik over een slingerend pad. Ik vloog regelmatig uit de bocht. Bryan en Corine hebben dit slingerend pad nooit geprobeerd recht te maken, maar wat ze doen is vangrails plaatsen. Dit geeft zoveel rust.

LP – april 2021