Van maandelijks geldtekort naar maandelijks kunnen sparen

Bryan heeft me buitengewoon goed geholpen bij het organiseren van mijn financiën. Met zijn systematische aanpak heb ik nu een duidelijk overzicht van mijn maandelijkse uitgaven en weet ik precies waar mijn geld naartoe gaat. Dit heeft mijn financiële situatie aanzienlijk verbeterd.

In tegenstelling tot vroeger, waar ik elke maand met tekorten te maken had, kan ik nu elke maand wat geld opzij zetten. Het investeren in budgetbeheer blijkt een waardevolle beslissing te zijn geweest. Het heeft me niet alleen geholpen om mijn financiën op orde te krijgen, maar het heeft me ook in staat gesteld om duizenden euro’s per jaar te besparen.

Door bewuster met mijn geld om te gaan en mijn uitgaven te optimaliseren, ben ik op weg om mijn financiële doelen te behalen en ben ik in staat om meer te sparen voor de toekomst. Bryan’s expertise op het gebied van budgetbeheer heeft echt een verschil gemaakt in mijn leven.

Anoniem – September 2023

Begripvolle hulp bij moeite met de financiën!

Dankzij Corine en Bryan heb ik eindelijk mijn financiën onder controle. Na 3 jaar beheer waarin ik veel hulp en tips, maar vooral ook veel begrip van hen heb gehad, kan ik nu zelf weer door zonder schulden. Door mijn ADHD heb altijd moeite gehad met impulsieve aankopen, maar ik heb nu systemen opgebouwd waardoor ik hiermee op een verantwoorde manier mee om kan gaan. Ik gun iedereen die in de schulden zit, of moeite heeft met de financiën deze hulp!

Sarah – Juli 2023

Professionals met een warm hart

Toen ik aanklopte bij Corine zat ik flink in de schulden. Corine gaf mij overzicht en ik kreeg een gerust gevoel dat ik eruit zou komen, en dat is gelukt, dankzij haar hulp ben ik er meer dan bovenop gekomen! Wat voor mij het verschil maakt is dat Corine niet alleen enorm vakkundig is en professioneel haar werk doet, maar ze is ook een intelligente vrouw met een warm hart en passie voor haar vak.

Debby – Juli 2023

Geld en ik, wij zijn weer vrienden!

Ik en financien zijn niet echt heel goede vrienden… Waarom niet? Omdat ik vaak sneller handel dan dat ik denk… Dat gaat zo met praten, maar ook met uitgaven! En dan aan het eind van de maand, of soms al een heel stuk eerder begint het te knagen, de rekeningen moeten betaald worden… Maar ga ik dat nog wel redden? Ik vond dat ik dit zelf moest doen, maar uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat het mij zoveel meer energie kost dan dat het mij oplevert… Dus was het tijd om hulp in te schakelen!

Na een korte zoektocht ben ik uiteindelijk bij Bryan en Corine terecht gekomen. Bij hen had ik eigenlijk direct al een goed gevoel, iets wat ik erg belangrijk vindt als het om geld gaat… Zij denken met mij mee, kijken welke manier van samenwerken voor mij ook goed werkt en op basis daarvan is een plan gemaakt.
Ondertussen maak ik mij geen zorgen meer of de rekeningen betaald kunnen worden, werken wij aan diverse spaardoelen en staat er een “oh shit” potje klaar voor plotselinge noodzakelijke uitgaven!

Die rust, de wetenschap dat het goed geregeld is. Die is onbetaalbaar, die zorgt er voor dat ik weer ruimte heb om te werken aan mijzelf, tijd te besteden aan mijn hobby’s, mijn vrienden en familie!

Jeroen – Juni 2023

Gerust gevoel

Bijna een jaar geleden heb ik de keuze gemaakt Corine en Bryan in de arm te nemen voor het beheer van mijn financiën.

Niet lang daarvoor kreeg ik de diagnose ADHD, en dit verklaarde voor mij onder andere waarom ik mijn financiën nooit echt goed georganiseerd kreeg.

Bryan is voor mij de stok achter de deur om geen heel impulsieve uitgaven te doen. Daarnaast creëerde hij direct orde. En belangrijker nog: hij onderhoudt deze orde ook voor mij. Want daar wilde het in het verleden nog wel eens mis gaan.

In mijn werk als bestuurder ben ik verantwoordelijk voor beleid wat veel geld kost. Hier vertrouw ik op de mensen van de afdeling financiën. Zij zijn specialisten en geven mij overzichten en advies waar dat nodig is. Privé doe ik nu eigenlijk gewoon hetzelfde.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Deze toppers beveel ik iedereen van harte aan. ADHD of niet.

Peter – Mei 2023