Snel, bekwaam en met veel empathie. Mijn papieren op orde.

Ik heb onlangs hulp ontvangen van Corine bij Budgetcoach West. Ze heeft me geholpen om weer inzicht te krijgen in mijn papieren en financiële situatie. Dit werd op zo een fijne en respectvolle manier gedaan. Geen veroordelend moment, alleen maar hulpvaardig. Daarnaast ging ze zo snel als een malle. Binnen no-time had ze alles op orde. Ik kan ze echt aanraden.

Verena Weiss – Januari 2023

Corine en Bryan; de beste keuze ooit

Corine en Bryan zijn echte professionals, maar altijd met een oog voor de persoon en de menselijk maat. Wij werken al jaren samen en sindsdien zijn wij een zorg armer en buffer rijker. Je kan altijd bij ze terecht, ook voor advies, of ze trekken zelf proactief aan de bel. Wij hadden geen betere keuze kunnen maken.

Annick van der Leeuw – November 2022

Ik ben heel tevreden over Budgetcoach West

Corine en Bryan zijn allebei erg vriendelijk en begripvol. Als ik ergens vragen over heb reageren ze snel en ze zijn altijd goed geïnformeerd. Sinds ik bij Budgetcoach West zit voel ik me duidelijk minder gestresst.

Super!

Karel van der Eijk – November 2022

Zij hebben mij financieel FIT gemaakt

Inmiddels doe ik al tien jaar een beroep op dit prachtbedrijf. Door hen ben ik financieel fit. Ik kan ALTIJD op ze rekenen. En ze staan mij ook bij met ontzettend goede financiële adviezen. Zonder hen had ik nooit gestaan waar ik nu sta. Ik ben zelfs zo blij met ze dat ik ze aan menig vriend en kennis aanraad.

Francien – Oktober 2022

Aanrader voor financiële structuur en zekerheid!

Door het boek DRUKS (over ADD) kwam ik wat meer te leren over hoe het omgaan met geld verschrikkelijk moeilijk is. Hoeveel er ook binnen kwam: het gaat altijd op.

Daarom vond ik dat het tijd werd om hulp te zoeken. Corine en Bryan hebben het ontzettend laagdrempelig en toegankelijk gemaakt en mij enorm veel inzicht gegeven in hoe je verstandig met geld kunt om gaan. Daarnaast hebben ze veel uit handen genomen zodat ik dit volledig uit mijn hoofd kon zetten en me heb kunnen focussen op dingen waar ik wél goed in ben.

Absoluut een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar meer structuur en zekerheid in hun financiële situatie!

Bas Vaassen – Oktober 2022