Het was een puinhoop

Toen wij ons een paar jaar geleden aanmelden bij Corine van Budgetcoach West vonden wij het best wel spannend. Na het intake gesprek viel er veel van onze schouders af. We wisten dat we nu goede hulp zouden krijgen en dat we er niet meer alleen voor stonden. We zitten nog steeds bij haar in financieel beheer maar hebben geen schulden meer. Het is gewoon heerlijk dat alles geregeld wordt en dat er altijd genoeg reserves door haar worden opgebouwd. Het geeft zoveel rust dat had ik van te voren niet gedacht. Corine is een topper, zeer betrouwbaar en geeft goed adviezen, wij zijn echt blij met haar!

Annelies – november 2019

Corine is behulpzaam en heeft een luisterend oor!

Corine is behulpzaam, heeft een luisterend oor, geeft handvatten mee, is oprecht en zakelijk! Sinds ik bij Corine ben aangesloten en mijn administratie uit handen heb gegeven aan Budgetcoach West heb ik meer rust en overzicht.

Petra – september 2019

Dik tevreden over Budgetcoach West

Dik tevreden over budget coach west, ze heeft me in moeilijke tijden bijgestaan en alles goed verzorgd. Zit nu nog steeds bij haar(ook al ben ik er weer boven op) is gewoon fijn gevoel dat alles geregeld wordt, ik sta er dankzij haar weer goed ….gewoon top.

Erik – juli 2019

Goed en betrouwbaar advies en ondersteuning

De samenwerking met Corine is altijd goed en duidelijk verlopen. Altijd een luistert oor en goed advies. Dankbaar voor de rust die zij op belangrijke momenten heeft gegeven.

Koen Luiten – juni 2019