Gerust gevoel

Bijna een jaar geleden heb ik de keuze gemaakt Corine en Bryan in de arm te nemen voor het beheer van mijn financiën.

Niet lang daarvoor kreeg ik de diagnose ADHD, en dit verklaarde voor mij onder andere waarom ik mijn financiën nooit echt goed georganiseerd kreeg.

Bryan is voor mij de stok achter de deur om geen heel impulsieve uitgaven te doen. Daarnaast creëerde hij direct orde. En belangrijker nog: hij onderhoudt deze orde ook voor mij. Want daar wilde het in het verleden nog wel eens mis gaan.

In mijn werk als bestuurder ben ik verantwoordelijk voor beleid wat veel geld kost. Hier vertrouw ik op de mensen van de afdeling financiën. Zij zijn specialisten en geven mij overzichten en advies waar dat nodig is. Privé doe ik nu eigenlijk gewoon hetzelfde.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Deze toppers beveel ik iedereen van harte aan. ADHD of niet.

Peter – Mei 2023

Ik dacht dat ik meer geld nodig had, maar eigenlijk verlangde ik gewoon naar rust.

Echter, geldzaken bespreken was voor mij lastig, want niet iedereen is van huis uit bekend met financiële planning. Zelf had ik er een rommeltje van gemaakt, maar een vriendin wees me op Budgetcoach West. Het bleek een uitstekende keuze te zijn. Na het eerste gesprek met Corine en Bryan voelde ik me al rustiger worden. Ze zijn zeer betrokken, benaderbaar en liefdevol. Het was even wennen in het begin, maar ik zag al snel een verschil. Het is een verademing. Ik dacht dat ik meer geld nodig had, maar uiteindelijk zocht ik alleen maar rust. Nu, met alles op een rijtje en overzichtelijk, ervaar ik die rust en, ironisch genoeg, levert het me nu ook meer geld op.

Bonus:

Hieronder vind je een aantal vragen die ik vaak krijg:

Hoe werkt het?

Budgetcoach West bestudeert je inkomsten en uitgaven van de afgelopen tijd en stelt vervolgens een plan van aanpak op. Ze bekijken waar je kunt besparen en hoe je meer inkomsten kunt genereren. Je opent een beheer- en ‘zakgeld’-rekening en Corine en Bryan beheren je rekeningen en betalen je facturen of schulden af wanneer dat nodig is. Op je zakgeldrekening ontvang je je weekgeld om aan jezelf uit te geven, maar dit hangt af van wat je met hen hebt afgesproken.

Is het niet vreemd om geld uit te geven aan een budgetcoach als je niet goed met geld om kunt gaan?

Ik heb nu meer tijd voor dingen die ik leuk vind. Geldzaken kosten me veel energie en ik heb niet de discipline om het goed voor mezelf te regelen. Mijn facturen worden nu op tijd betaald en ik krijg nooit meer boetes. Mijn bankrekening groeit en voorheen gaf ik geld uit aan onnodige dingen. Je bent eigenlijk geweldig met geld als je een budgetcoach hebt. Je bent je bewust van je tekortkomingen en pakt ze aan. Prachtig!

Vind je het niet vervelend dat je niet te allen tijde bij je geld kunt?

Corine en Bryan zijn vaak bereikbaar via de app of telefoon, en binnen no time heb je wat extra geld op je rekening. Bovendien vind ik het wel fijn dat er een barrière is tussen mij en mijn geld. Door de extra bedenktijd besef je vaak dat je dat nieuwe item eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Mijn kwaliteit van leven is er niet op achteruitgegaan, integendeel. Ik heb nu meer tijd voor vrienden en familie en spreek met gemak over mijn financiële situatie.

Hoeveel kost het?

Hahaha, deze krijg ik zo vaak. Neem contact met ze op!”

Erik Loots – April 2023

Fantastische Service

Voor mensen die ’t financieel niet helemaal redden is ’t fantastisch om steun in de rug te hebben. Van veel schulden naar bijna niets. Ik blijf hier zeker nog langer om m’n zelfstandige financiële positie te versterken.

Abel – Maart 2023

Zeer kundig. Professioneel. Mensgericht.

Ik heb recentelijk het financiële coachtraject op laten starten en inmiddels zijn we 2.5 jaar aan de weg aan het timmeren. Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Bryan en Corine zijn zeer deskundig, kritisch en begrijpen mij erg goed. Ik wist bij de start niet precies hoe ze mij kon helpen om beter grip te krijgen op mijn financiën in combinatie met mijn uitdagingen rondom ADHD. Ik begreep het wel maar trapte vaak in de zelfde valkuilen. Daar hebben zij mij in geholpen door het maken van doordachte en veilige keuzes. Het traject was op maat gemaakt en ik kreeg praktische en begrijpelijke uitleg over hoe ik mijn geld beter kon beheren.

Ik ben erg blij met de stappen die ik heb gezet tijdens dit traject en ik voel me veel zekerder over mijn financiële toekomst. Inmiddels ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer en wordt uitstekend begeleid en in vele taken ontzorgt gedurende dit mooie traject. Dit traject heeft mijn leven een stuk veranderd en zekerder gemaakt. Ik heb ik een enorme leercurve doorgemaakt. Ik kijk uit naar de toekomst. Ik zou het financiële coachtraject zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar financiële stabiliteit en groei.

Cedric – Februari 2023

Een financiële psycholoog

Een financiële psycholoog. Dat is Corien. Als je even vast zit in het leven en het even niet meer weet. Dan ben je op de juiste plek. Ik ben in de afgelopen 2 jaren zo ver gekomen, van geen overzicht, onnodige schulden, onnodige uitgaven naar schuldvrij, een huis gekocht en een mooi budget en wat spaargeld. Ze staat altijd klaar voor je en als je ergens mee zit mag je haar altijd bellen! Ik heb er totaal geen spijt van, het is een van de beste beslissingen die ik heb gemaakt in mijn leven. Aarzel niet! Start je weg naar financiële vrijheid.

Britt – Februari 2023