Van duisternis naar licht

Wij zijn 8 geleden in beheer bij mevrouw Langeveld gekomen. Als een jong stel zijn ik en mijn partner in financiële moeilijkheden beland, daarbij heeft Corine ons ontzettend veel mee geholpen. Zij heeft snel en effectief gehandeld en al snel kon zij regelingen treffen met de schuldeisers, en vanaf dat moment heeft zij alles zeer goed geregeld tot de dag van vandaag. In de tussen tijd heeft ze veel schulden afgelost, ondanks dat wij een tweeling hebben gekregen, is het haar gelukt om ook geld voor ons te sparen. Zij is altijd te bereiken, ook bij onverwachte situaties. Wij zijn De Heere Jezus Christus dankbaar dat wij haar in ons leven hebben, zij heeft voor veel stabiliteit op financieel gebied gezorgd. En als laatst wil ik eraan toevoegen dat zij ook op persoonlijke gebied goed advies geeft en veel empathie toont. Wij zijn zeer tevreden over deze service! Ga zo door met het goede werk Corine & Bryan.

Bossman – Januari 2023

1,5 jaar achter de rug, nog tig jaren te gaan! (met plezier)

Inmiddels in het tweede jaar met deze prachtmensen! Jaren ZONDER FINANCIËLE KOPZORGEN! In een jaar tijd heb ik dankzij hun mijn eerste spaarpotje kunnen vullen, in tegenstelling tot de jaren ervoor dat er vrijwel niks op de rekening stond. Dankzij hun kan ik werken naar een toekomst, waarvan dat voorheen alleen bestond uit 1 maand vooruit denken. Dit bestaat nu uit 1-2 jaar vooruit denken. Over een maand ga ik voor een half jaar naar het buitenland, en dit was oprecht nooit haalbaar geweest zonder Corine en Bryan! DANK IS GROOT!!

Inge – Januari 2023

Snel, bekwaam en met veel empathie. Mijn papieren op orde.

Ik heb onlangs hulp ontvangen van Corine bij Budgetcoach West. Ze heeft me geholpen om weer inzicht te krijgen in mijn papieren en financiële situatie. Dit werd op zo een fijne en respectvolle manier gedaan. Geen veroordelend moment, alleen maar hulpvaardig. Daarnaast ging ze zo snel als een malle. Binnen no-time had ze alles op orde. Ik kan ze echt aanraden.

Verena Weiss – Januari 2023

Corine en Bryan; de beste keuze ooit

Corine en Bryan zijn echte professionals, maar altijd met een oog voor de persoon en de menselijk maat. Wij werken al jaren samen en sindsdien zijn wij een zorg armer en buffer rijker. Je kan altijd bij ze terecht, ook voor advies, of ze trekken zelf proactief aan de bel. Wij hadden geen betere keuze kunnen maken.

Annick van der Leeuw – November 2022

Ik ben heel tevreden over Budgetcoach West

Corine en Bryan zijn allebei erg vriendelijk en begripvol. Als ik ergens vragen over heb reageren ze snel en ze zijn altijd goed geïnformeerd. Sinds ik bij Budgetcoach West zit voel ik me duidelijk minder gestresst.

Super!

Karel van der Eijk – November 2022