Oprecht, ik denk niet dat ik ooit zonder meer kan

Oprecht, ik denk niet dat ik ooit zonder meer kan. In plaats van dat ik nu aan mezelf moet verantwoorden “ja ik kan dit nog wel kopen” zijn er nu andere prioriteiten en spaar ik (maar eigenlijk zij) voor het eerst in mijn leven voor toekomstige uitgaves. Het is fijn dat iemand anders meedenkt, en je bewust laat worden hoe je het beste met je geld kan omgaan. En nee ze denken helemaal niet in vakjes, ze luisteren enorm goed naar wat jijzelf graag zou bereiken en hierin zijn alle plannen te bespreken en denken ze graag met je mee. Ik heb al tegen al mijn vrienden gezegd hoe goed dit voor mij werkt, dus als je twijfels hebt, contacteer ze, en kijk naar de mogelijkheden en naar wat je zelf ervan verwacht.

Inge Kengen – Februari 2022

Erg betrokken en zeer professionele mensen

Ik heb een jaar geleden kennis gemaakt met Budgetcoach West omdat ik opzoek was naar iemand die mij kon helpen met mijn financiën nadat ik voor de zoveelste keer in de knoei kwam. Dit mede door mijn impulsieve gedrag veroorzaakt door ADHD.

Ik heb toen om 1900 de telefoon gepakt en ruim een uur gesproken met Corine. Na dit gesprek wist ik dat zij de juiste persoon was om mij te helpen. Het was niet makkelijk om openheid van zaken te geven omdat je jezelf gaat confronteren maar Corine en Bryan zorgen er voor dat je open kan zijn zonder dat je je veroordeeld voelt. Nu een jaar later ben ik zo blij dat ik BCW op mijn pad is gekomen. Zij hebben alles voor mij in kaart gebracht en de problemen die er waren opgelost. Samen werken we aan mooie plannen voor de toekomst.

Voor alle mensen die twijfelen of zich schamen zou ik zeggen niet doen!! Neem vandaag nog contact op. De zorgeloosheid die ik heb gekregen gun ik iedereen.

Corine en Bryan dank jullie wel en samen gaan we een mooie toekomst tegemoet.

Robert – November 2021

Een hele fijne samenwerking

Budgetcoach West is voor mij een hele prettige oplossing voor een aantal problemen die ik had. Ik kan slecht met mijn geld omgaan en daarom ben ik hulp hierin gaan zoeken. Al snel kwam ik bij Bryan en Corine uit, een van de beste beslissingen die ik ooit heb gemaakt. Ik vond het heel moeilijk om de stap te zetten maar ik ben nu financieel gezond en ik heb daadwerkelijk spaargeld. Bryan en Corine denken ook mee met de doelen die ik heb en ik heb het gevoel dat ik er niet alleen voorsta. Natuurlijk remmen zij mij ook af in de dingen die ik wil omdat ik niet alles kan realiseren, iets wat eerst mijn probleem was. Nu heb ik elke maand voldoende geld om van te leven en zelfs te sparen.

Ik kan Bryan en Corine allebei ten zeerste aanbevelen. Ik heb met beide een samenwerking en voorlopig peins ik er niet over om te stoppen. Bryan en Corine bedankt voor het terugkrijgen van mijn nachtrust, het verkrijgen van grip op mijn financiële leven en het feit dat ik nu daadwerkelijk spaargeld heb.

Manon – Oktober 2021

Betrokken en fijne hulp

Op het moment dat ik ik Budgetcoachwest heb ingeschakeld was dit heel fijn om mijn financiën op orde te krijgen. Later merkte ik dat het voor mij niet meer passend was. Echter, waren Bryan en Corine heel erg begripvol en was het fijn mijn situatie te kunnen bespreken. Het is vrij prijzig, wat het zeker waard was op het moment dat ik er iets aan had. Het lastige is dat je vast zit aan een contract van een jaar waardoor het een prijzig plaatje is op het moment dat het niet meer passend is en je het niet eerder kan afsluiten.

Anoniem – September 2021

Corine heeft snel en effectief gehandeld

Wij zijn 7 geleden in beheer bij mevrouw Langeveld gekomen. Als een jong stel zijn ik en mijn partner in financiële moeilijkheden beland, daarbij heeft Corine ons ontzettend veel mee geholpen. Zij heeft snel en effectief gehandeld en al snel kon zij regelingen treffen met de schuldeisers, en vanaf dat moment heeft zij alles zeer goed geregeld tot de dag van vandaag. In de tussen tijd heeft ze veel schulden afgelost, ondanks dat wij een tweeling hebben gekregen, is het haar gelukt om ook geld voor ons te sparen. Zij is altijd te bereiken, ook bij onverwachte situaties. Wij zijn De Heere Jezus Christus dankbaar dat wij haar in ons leven hebben, zij heeft voor veel stabiliteit op financieel gebied gezorgd. En als laatst wil ik eraan toevoegen dat zij ook op persoonlijke gebied goed advies geeft en veel empathie toont. Wij zijn zeer tevreden over deze service!

Yordani en Lisandry Cruz – Augustus 2021