Super goeie service

Super goeie service. Alles word netjes geregeld. Erg blij mee.

Maurice Mulder – Januari 2021

Een grote last van mijn schouders af

Ik werd door iemand aangeraden om contact op te zoeken met Corine van Budgetcoach West. Het was een enorme stap. Mijn gedachten was altijd dat een budgetcoach afkeurend keek naar je (onnodige) uitgaven en dat je hierna weinig financiële vrijheid zou hebben. Gelukkig had ik het helemaal mis en is dit niet het geval bij Corine en Bryan. Ik kijk veel bewuster naar mijn (soms nog impulsieve) uitgaven, sindsdien is er een grote last van mijn schouders af. Ik heb veel meer financiële rust, wat echt heel fijn is. De service en het contact is snel en echt top.

Elise – januari 2021

Het gevoel van een zekere mooie toekomst

Op het moment dat wij er zelf niet meer uitkwamen (financieel en administratie), kregen wij een tip voor financieel budgetbeheer. En daardoor de handvatten en hulp om alles op een rijtje te krijgen. Duidelijke en zeer persoonlijke uitleg over wat er nodig was en wat uitgezocht moest worden zodat we al snel precies wisten waar we aan toe waren. Daarna alle schulden ondergebracht in een lening bij Nieuwe Haven. Heel snel was het onzekere weg. Het geeft ons duidelijkheid en het gevoel van een zekere mooie toekomst! Bedankt groetjes

Patrick en Claudia Marijs – december 2020

Corine is erg behulpzaam

Corine is erg behulpzaam en zoekt altijd naar de juiste oplossing wij zijn erg blij met haar hulp en gaan ook zeker nog veel gebruik maken ook al zijn de schulden af betaald.

Mariska – november 2020