Blij dat ik hiermee ben gestart

Geweldig blij dat ik er mee in zee ben gegaan zodat me toekomst er weer zonnig uitziet zonder schulden.

Jeroen Leijger – oktober 2020

Corine is een betrokken, realistische dame die je zaken goed verzorgd

Corine is een betrokken, realistische dame die makkelijk is in de omgang en je zaken goed verzorgd. Een half jaar gelden kwam ik in contact met Budgetcoach West en kan het iedereen aanraden die het overzicht van zijn inkomsten en uitgaven even kwijt is. Binnen een aantal dagen heeft men een plan van aanpak die je ogen openen. (althans mijn ogen zijn geopend) Ik sta versteld ervan hoe veel ik in zo’n korte tijd bij elkaar heb kunnen sparen en gewoon goed ervan kan leven. Eigenlijk is mij geleerd mijn levensstijl aan te passen. ik ben Corine dan ook zeer dankbaar. Het geeft mij rust omdat ik weet dat mijn financiën goed in de gaten worden gehouden.

John – september 2020

Helpt je om inzicht en grip te krijgen op je financiële situatie en weer rust te krijgen in je leven

Omdat ik door de jaren heen door een tegenvallende verbouwing, vrouw die afgekeurd was en zelf onvoldoende met mijn financiële situatie bezig was ondanks een goed inkomen toch een forse schuld opgebouwd had ben ik nadat mijn werkgever loonbeslagen binnen kreeg door mijn werkgever met Corine in contact gekomen. Zij heeft mij geholpen inzicht te krijgen in de schuldenberg, afspraken te maken met de schuldeisers en een budgetplan te maken. Aanvullend heb ik veel geluk gehad dat mijn werkgever doordat ik Corine als budgetbeheerder had aangesteld het vertrouwen had om alle schulden in 1 keer over te nemen.

Opvolgend zijn we (gezin met 1 kind) vrijwillig op een budget van € 100 per week gaan zitten zodat we mijn werkgever zo snel mogelijk af konden betalen en dat is in ca. 3,5 jaar gelukt. Daarna zijn we wel iets ruimer gaan leven maar zijn we nog steeds flink af blijven lossen en hebben we een doorlopend krediet en een schuld bij mijn ouders afgelost. Uiteindelijk hebben we als ik terugkijk in na 7 jaar bijna € 100.000 minder schuld en nog belangrijker een veel gelukkiger en rustiger leven omdat er geen deurwaarders of schuldeisers meer aankloppen.

Doordat we nu weten hoe het is om met weinig geld de week door te komen leven we nu veel bewuster, sparen we veel meer en genieten we intenser van het geld wat we wel uitgeven. Ons leven is door de hulp van Corine dus volledig verandert van een situatie dat we op ons punt stonden om ons huis en nog veel meer kwijt te raken tot waar we nu zijn en dat is schuldenvrij, een dochter die kan gaan studeren zonder studieschuld en een solide financiële situatie die een stootje kan hebben. Wat heel belangrijk is dat Corine je op helpt om de structuur en overzicht te krijgen, door het overzicht krijg je meer rust en deze rust helpt je om zelf meer discipline te krijgen. Immers uiteindelijk ben je het wel zelf die het moet doen en volhouden want Corine kan niet eeuwig je handje vast blijven houden

Andre – augustus 2020

Echt een aanrader

Echt een aanrader, wanneer je om wat voor reden dan ook, zelf niet je financiële zaken kunt regelen…, budgetcoach West regelt alles zeer nauwkeurig en correct!!

Glenn – juli 2020