Het beste adres voor een ontspannen financiële toekomst!

Ik kwam bij Bryan en Corine met een goed salaris maar lege portemonnee en spaarrekening. Het was een kleine drempel voor me, maar als je geestelijk niet lekker in je vel zit, zoek je ook hulp. Ik zat financieel niet lekker in mijn vel en heb sinds ons eerste contact beter geslapen dan ooit.

Ons eerste gesprek was heel fijn en ik voelde me totaal niet veroordeeld. Ik kreeg een duidelijk overzicht van mijn uitgaven van de afgelopen maanden en het advies te kijken welke vaste kosten ik eventueel nog zou kunnen schrappen. Niks moet, maar als je de keuze maakt.. Kan dat geld misschien weer naar een leuk potje. Erg motiverend dus!

Ik heb al mijn financiën uit handen gegeven en kijk natuurlijk wel gewoon mee. Nu iedere euro een bestemming heeft, weet ik waar mijn geld naartoe gaat, heb ik altijd geld voor boodschappen of leuke uitjes en nooit meer geldstress. Het begin was even pittig, maar nadat mijn schulden waren afgelost en ik wat meer kon besteden, begon ik plezier te krijgen in het sparen voor dingen die ik graag wil hebben of doen.

Waar Bryan en Corine soms (terecht) een beetje streng kunnen zijn, geven ze me waar er ruimte is, juist heel veel ruimte eigen keuzes te maken over mijn geld, altijd onderbouwd met een goed advies. Ik ben oprecht van mening dat ik dit veel eerder had moeten doen. Niet iedereen krijgt financieel beheer vanuit zijn opvoeding mee, maar het is nooit te laat om ermee te beginnen.

Dus als je nog twijfelt: help jezelf en je toekomst. Het geeft zoveel rust!

Miranda – Oktober 2022

Fijne budgetcoaches die zonder oordelen je coachen en helpen weer financieel op de rit te komen

Fijne budgetcoaches die zonder oordelen je coachen en helpen weer financieel op de rit te komen, een gezonde financiële structuur te leren opbouwen en je zelfs het vertrouwen geven om het weer zelf te gaan proberen. Ik ging met schaamte het traject in en met zelfvertrouwen en een goed financieel plan en gezonde financiële structuur het traject uiteindelijk nu uit om het weer zelf te proberen. Zij begrijpen dat het voor cliënten met Adhd extra lastig is het financieel op de rit te houden en waren van begin tot eind fijne sparringpartners. Ik zou deze begeleiding aan iedereen aanbevelen! Adhd-ers in het bijzonder en iedereen die begeleiding kan gebruiken om weer financieel gezond te worden of te blijven, laat je begeleiden door Corine en Bryan!

Anoniem (I) – Oktober 2022

Vanaf deze review zijn wij overgestapt van allebedrijveninleiden.nl naar Trustpilot

Fantastisch!

Ik heb AD(H)D en net zoals veel mede-AD(H)D-ers kan het een uitdaging zijn om de simpelste dingen als post openmaken te doen en financiële zaken te regelen. Daardoor kun je in lastige situaties terecht komen. Dankzij Corine en Bryan heb ik mijn financiën weer op orde en loop ik niet meer achter de feiten aan. Corine en Bryan zijn beide erg vriendelijke en begripvolle mensen die zonder oordeel met je zoeken naar oplossingen.

Denise – juli 2022

Wij vonden het zeer prettig om te werken met Corine

Wij vonden het zeer prettig om te werken met Corine. Ze veroordeelde nergens en stelde de juiste vragen. Zo gingen we ook zelf nadenken. We kregen zo veel meer inzicht op ons eigen uitgaven patroon.

Sophie – juli 2022