Fantastisch!

Ik heb AD(H)D en net zoals veel mede-AD(H)D-ers kan het een uitdaging zijn om de simpelste dingen als post openmaken te doen en financiële zaken te regelen. Daardoor kun je in lastige situaties terecht komen. Dankzij Corine en Bryan heb ik mijn financiën weer op orde en loop ik niet meer achter de feiten aan. Corine en Bryan zijn beide erg vriendelijke en begripvolle mensen die zonder oordeel met je zoeken naar oplossingen.

Denise – juli 2022

Wij vonden het zeer prettig om te werken met Corine

Wij vonden het zeer prettig om te werken met Corine. Ze veroordeelde nergens en stelde de juiste vragen. Zo gingen we ook zelf nadenken. We kregen zo veel meer inzicht op ons eigen uitgaven patroon.

Sophie – juli 2022

Lieve mensen die uitmuntend, respectvol en integer budgetbeheer aanbieden

Corine en Bryan zijn mijn financiële en mentale vangrails. Het zijn twee ontzettend fijne en geduldige mensen, die heel goed kunnen luisteren en erg respectvol met me omgaan. Ze passen de aanpak aan op mijn behoeften en mijn persoonlijke situatie, waardoor ik nog steeds een gevoel van regie en autonomie heb. En dus ook een vollere spaarrekening 😉

Hilde – juli 2022

Corine dacht goed mee

Corine dacht goed met mij mee over welk traject passend was voor mij en luisterde naar mijn wensen. Het is nogal wat om je open te stellen bij iemand die je net kent, maar ik voelde mij vanaf het eerste moment op mijn gemak. Ze duikt niet gelijk in het financiële stuk, maar stelt ook belangrijke vragen om een beter beeld van jou als persoon te krijgen. Mede hierdoor voelde ik mij snel op m’n gemak. Het was even confronterend, wat Corine ook snel in de gaten had, maar het opende wel mijn ogen en gaf mij goed inzicht in waar ik wel geld aan uit wil geven en waar ik op wil besparen. Heeft een hoop zorgen weggenomen! Absoluut een aanrader!

Didi – juni 2022

Fijne begeleiding!

Corine heeft mij inzicht en de benodigde houvast gegeven (en praktische tips) om op een andere manier met geld om te gaan. Met deze nieuwe basis kan ik na 2 gesprekken en het gegeven inzicht zelf verder om structureel mijn geldzaken te organiseren.

Renate – mei 2022