Corine is zeer deskundig

Ik heb Corine leren kennen als zeer deskundig op het gebied van budget coaching. Ze is strikt (wat zeker nodig is), zeer behulpzaam op ieder gebied waar onduidelijkheid is en helpt je om financiële zaken weer op orde te krijgen. Ze geeft een helder beeld wat wel en wat niet tot de mogelijkheid hoort vwb het uitgave patroon. De grenzen worden duidelijk afgebakend. Zeer aan te bevelen voor mensen die geen controle hebben over het uitgave patroon. Een aanrader!

Bram Leeflang – februari 2020

Professioneel, secuur, adequaat

Corine is professioneel, secuur en adequaat. Een budgetcoach die wij zeker aanbevelen.

Mazars Consultancy – Den Haag – januari 2020

Corine heeft ons echt geweldig geholpen

Corine heeft ons geholpen als budgetcoach voor een familielid. Ze heeft dit met grote mate van respect gedaan en was vanaf het begin direct al een grote hulp. Ze is duidelijk en heeft in een korte periode voor financiële rust gezorgd. Ze is erg goed bereikbaar en communiceert super snel.Ik kan haar aan iedereen die met een soortgelijke situatie geconfronteerd wordt van harte aanraden.

HW – december 2019

Het was een puinhoop

Toen wij ons een paar jaar geleden aanmelden bij Corine van Budgetcoach West vonden wij het best wel spannend. Na het intake gesprek viel er veel van onze schouders af. We wisten dat we nu goede hulp zouden krijgen en dat we er niet meer alleen voor stonden. We zitten nog steeds bij haar in financieel beheer maar hebben geen schulden meer. Het is gewoon heerlijk dat alles geregeld wordt en dat er altijd genoeg reserves door haar worden opgebouwd. Het geeft zoveel rust dat had ik van te voren niet gedacht. Corine is een topper, zeer betrouwbaar en geeft goed adviezen, wij zijn echt blij met haar!

Annelies – november 2019

Corine is behulpzaam en heeft een luisterend oor!

Corine is behulpzaam, heeft een luisterend oor, geeft handvatten mee, is oprecht en zakelijk! Sinds ik bij Corine ben aangesloten en mijn administratie uit handen heb gegeven aan Budgetcoach West heb ik meer rust en overzicht.

Petra – september 2019